Oletko sinä joskus toivonut yleisökäymälöiden ja niiden wc-istuimien olevan puhtaampia, mukavampia ja hygienisempiä? Luultavasti me kaikki olemme toivoneet sitä jossain kohtaa elämäämme. Me High Gienicillä olemme kuitenkin löytäneet ratkaisut näihin ongelmiin. High Gienicin yleisökäymälät ovat suunniteltu palvelemaan meitä kaikkia, ikään, sukupuoleen tai liikuntarajoittuneisuuteen katsomatta. Rakenteet ovat muotoiltu niin, että WC-istuin on tarpeeksi laaja roiskeiden minimoimiseksi, ja siinä on hyvin vähän likaa kerääviä vaakapintoja. WC-lauta laskeutuu automaattisesti alas ja automaattihuuhtelu pitää parempaa huolta hygieniasta sekä siitä, että seuraavan on mukava tulla sisään vessaan. Istuimen vierellä olevat invakahvat takaavat myös turvallisemman käynnin liikuntarajoitteisille. High Gienicin “ONE4ALL” sopii nimensä mukaan jokaiselle ja korvaa näin kolme erillistä yleisökäymälää.

Siivoaminen on tehokasta ja nopeaa likaa keräävien pintojen ollessa minimissä. Lisäksi ruostumaton teräs on vahvaa ja myös vandalismin kestävää, jonka seurauksena kunnossapitokustannukset pysyvät alhaisina. Alhaisista kuluista pitää huolen myös huuhteluveden sähköinen annostelu, joka tunnistaa kuinka paljon vettä tarvitsee jokaisen WC-käynnin jälkeen päästää alas. Sähköisen annostelun litramäärää saa myös tarvittaessa muutettua, jos veden määrää haluaa esimerkiksi lisätä tai päinvastoin vähentää. Erityisen hygienisen High Gienicistä tekee desinfiointiaineen annostin, joka sijaitsee wc-istuimen vieressä. Tämän ansiosta jokainen yleisökäymälän käyttäjä voi ennen alas istumista pyyhkiä istuinrenkaan ihokosketuksessa olevat pinnat.

Mikäli yleisökäymälät ovat esimerkiksi tori-wc:itä tai puisto-wc:itä ja niiden lämmityskustannuksia halutaan alas, voidaan tämä tehdä alentamalla käymälän peruslämpöä sisällä, vaikuttamatta kuitenkaan käyttömukavuuteen. High Gienic on kehittänyt lämmitettävän selkänojan, jonka avulla istuinrenkaan ihokosketukselle alttiit pinnat pysyvät mukavan lämpimänä ja takaavat tyytyväisen kokemuksen myös viileämmässä ympäristössä. Ratkaisu lisää energiatehokkuutta ja säästää sähkölaskuissa.

High Gienicin yleisökäymälöiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon hoitoon sekä huoltoon ja ruostumaton teräs materiaalina takaa tuotteelle pitkän, huolettoman elinkaaren. Kun pitkä käyttöikä tulee päätökseen, voi koko kompleksin kierrättää, sillä ruostumaton teräs on 100 % kierrätettävää raaka-ainetta. Me High Gienicillä seisomme ympäristöystävällisemmän elämän puolella.

Miksi valita High Gienic?

High Gienic on kokonaistaloudellinen kompleksi. Se säästää toiminnoissaan vettä ja on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka on 100% kierrätettävää materiaalia – näin ollen High Gienic on myös ekologisempi valinta. High Gienic-yleisökäymälä on helppo pitää puhtaana vähäisten likaa keräävien pintojensa ansiosta, ja se vaatii vain minimaalista kunnossapitoa ollessaan vandalismin kestävää materiaalia. Kaiken kaikkiaan se korvaa jopa kolme perinteistä wc-yksikköä sopiessaan kaikkien käyttöön.

Pyydä tarjous