Etenkin vallitsevan pandemian aikana käsienpesun tärkeys on korostunut. Kädet pesemällä voidaan laittaa stoppi tartunnoille ja toki käsienpesu on osa perushygieniaa. Julkisessa käymälässä toimiva käsienpesuyksikkö on tärkeä.

High Gienic -käsienpesuyksikkö on suunniteltu mahdollisimman käytännölliseksi. Käsienpesuyksikkö on upotettu käymälän rakenteisiin ja ainevahvuutena käytetään 2
mm ruostumatonta terästä, joka tekee siitä hyvin vandalismin kestävän. Suunnittelussa on myös kiinnitetty huomiota siihen että käsienpesualtaassa on mahdollisimman vähän likaa kerryttäviä vaakapintoja. Peili on tehty ruostumattomasta teräksestä ja kestää hyvin vandalismia.

Saippua-annostin voidaan halutessa toimittaa erillisenä, ja saippuaa saadaan lisää nappia painamalla. Hana toimii liiketunnistimella ja veden määrää voidaan High Geinic -kontrollipaneelista säätää käymäläkohtaisesti. Pesun jälkeen kuivaus tapahtuu automaattisesti. Vessoihin liittyvä väärinkäyttö, esimerkiksi veden ylimääräinen käyttäminen pystytään estämään siten, että yhdellä varauksella ei voi pestä käsiä yli viittä kertaa. Saippua-annostelijan annosmäärää voidaan myös rajoittaa.

Tärkeä käsienpesuyksikön ominaisuus on hätähälytys, joka toimii helposti ja turvallisesti käsin koskematta. Automaattiset vikahälytykset ohjautuvat haluttuun kohteeseen. Julkisiin vessoihin tarvitaan aina huoltoa, joka aiheuttaa kustannuksia, joten myös tätä puolta on mietitty High Gienicillä. Käsienpesuyksikön huoltoväli on puoli vuotta – suurellakin käyttöasteella.

Miksi High Gienic on hyvä valinta?
High Gienic on taloudellinen valinta. Olemme kehittäneet toimivat ratkaisut käsienpesuyksikköön.

Pyydä tarjous