Oletko kuullut hygieniayksiköstä? Mitkä asiat ovat sinusta tärkeitä yleisökäymälän hygienian kannalta? Me High Gienicillä olemme luoneet erityisen hygieniayksikön parantamaan yleisökäymälöiden hygieniatasoa.

Hygieniayksikkö on kolmiosainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu yksikkö. Ruostumaton teräs on 2 mm paksuudeltaan ja siten vandalismin kestävää vahvaa materiaa. Hygieniayksikön ensimmäinen osa on paperiannostelija, joka toimii jumborullalla. Jokainen varmasti tunnistaa pinnalle nousevan ärsytyksen, jos vessasta on paperi loppu. Paperiannostelijan täyttöväli on pitkä, mikä helpottaa julkisen vessan huoltoa. Iso rulla takaa, että paperia on aina saatavilla. Paperia lisätään annostelijaan huoltopuolelta, joten mahdollisuutta väärinkäyttöön ei ole. Saatavilla on myös pienempi paperirulla, jolloin asiakas voi paperin loputtua vapauttaa sormella seuraavan rullan käyttöön.

High Gienicin hygieniayksikössä on tilavuudeltaan poikkeuksellisen iso roskakori. Roskakorin tilavuus on jopa neljäkymmentäviisi litraa, mikä mahdollistaa sen, että roskakori ei koskaan täyty huoltovälien aikana. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja on siten paloturvallinen. Yleisiin wc-tiloihin voi kohdistua vandalismia, minkä vuoksi roskakorin on hyvä olla kanneltaan ilmatiivis. Roskakorin kansi menee automaattisesti kiinni, jolloin mahdollinen palo tukahtuu .

Huumeneulakeräin on hygieniayksikön kolmas ja erittäin tärkeä osa. Moni meistä on varmasti nähnyt huumeneuloja väärissä paikoissa, kuten julkisissa wc-tiloissa. Ratkaisimme ongelman suunnittelemalla ratkaisun, jossa keräilyputki ei mene tukkoon. Toimivan keräysastian ansiosta huumeneulat eivät päädy vääriin paikkoihin. Keräysastia on turvallinen, sillä se on lasten ulottumattomissa, ja neulat putoavat putkea pitkin isoon säiliöön huoltopuolelle. Käytännöllisyyttä lisää myös se, että putki on läpinäkyvä, jolloin mahdollinen tukos huomataan välittömästi.

Miksi High Gienic on hyvä valinta?

High Gienic on kaikinpuolinen taloudellinen valinta. Kehittämiemme ratkaisujen ansiosta hygieniayksikkö on helppo huoltaa. Olemme huomioineet hygieniayksikössä paloturvallisuuden ja kestävyyden. High Gienic-hygieniayksikkö vie yleisökäymälöiden hygieniatason uudelle tasolle ratkaisujensa ansiosta.

Pyydä tarjous